Bildgruppen är igång!

Måndagar kl. 13.30 träffas vi för fotodokumentation i Forskarstugan på Hultsfreds slätt, (Knektagården). Bjud gärna in någon som du tror kan vara intresserad. Vi bjuder på fika. Välkommen!

Sveriges Hembygdsförbund fyller 100 år 2016

Det firar vi med att utlysa året till hembygdens år. Jubileet blir ett tillfälle för gemenskap, fest och glädje. Vi ska fira en av Sveriges största folkrörelser och uppmärksamma allt det arbete som utförs i drygt 2 000 medlemsföreningar. Är du intresserad av historien, nutiden och framtiden på platsen där du bor? Då är du hjärtligt välkommen att fira med oss!

Vår nya bok!

Meddelande nr 8 från Hultsfreds Forskarstuga kostar 120 kr. Köp den hos Stefan Helgesson tfn 070-584 65 91 i forskarstugan.

Du vet att du är från Hultsfred om…

På Facebook finns en sida som heter som rubriken. Där publiceras mycket intressant om Hultsfred i gångna tider. Många är med och bidrar med kunskap. Gruppen kan rekommenderas å det varmaste. Länk till Facebookgruppen

Halva priset på länsmuseet i Kalmar

Som medlem i föreningen betalar du bara halva entrén till länsmuseet i Kalmar. Där ser du utställningarna om Kronan och Jenny Nyström samt tillfälliga utställningar. Hämta ditt medlemskort hos Stefan Helgesson på Hultsfreds forskarstuga.

Medlemsantalet fortsätter att öka! Vi är nu uppe i otroliga 689 medlemmar!

Varmt tack till alla er som stöder Hultsfreds hembygdsförening.
Medlemsavgiften är 80 kr per person och år och sätts in på bankgiro 262-3296. Glöm inte att ange namn och adress.

Inget gör sig självt!

Slåtter i hembygdsparken
Fler bilder från vår verksamhet
Tänk om…
– vi blir fler som delar på större och mindre sysslor!
– du har möjlighet att lägga några timmars arbete på föreningen!
– något i vår verksamhet passar just dig – du skulle välkomnas å det varmaste!